Zonneboiler Solarico-Euroterm

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame zonneboiler van de leverancier Solarico-Euroterm? Geholpen door zonneboilerrevolutie.nl tref je uitgebreide informatie over de systemen van Solarico-Euroterm. Een duurzame manier om warm water te genereren, beperkte CO-2 uitstoot, en een structureel lagere energierekening door gebruik te maken van de aantrekkelijke subsidieregeling. Een veel verkocht model is de 1x(UniQube SQ-BPS 310l) + 2x(UniPlate 2,5 SB) met een forse Jaaropbrengst[kWh] van 1.804 en een tegemoetkoming van liefst €1.227.

  • De zonneboiler van Solarico-Euroterm is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Warm tapwater met minder gasverbruik.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in december 2023.
  • Een snelle terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategorieZonneboiler
MerkSolarico-Euroterm
Populair type1x(UniQube SQ-BPS 310l) + 2x(UniPlate 2,5 SB)
Jaaropbrengst1.804 kWh
Subsidie €1.227
Gemiddelde besparing10%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Solarico-Euroterm zonneboiler kopen?

Wil jij een zonneboiler van Solarico-Euroterm kopen? Deze fabrikant biedt allerlei installaties voor iedere portemonnee. Check bij de verkoper welk model relevant is voor uw warm water gebruik. Dat kan zijn de 1x(UniQube SQ-BPS 310l) + 2x(UniPlate 2,5 SB) met een gemiddelde jaaropbrengst [kWh] van 1.804. Desondanks, wellicht vraagt u meer vermogen. Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Geef de status van uw woning en dak aan.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (cv zonneboiler)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Zoek een betrouwbare Solarico-Euroterm installateur.
  6. De monteur zal de zonneboiler installeren, en kan ook subsidies regelen.

Wat is de huidige subsidie op deze zonneboiler-systemen?

Meer weten over het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze zonneboiler in december 2023? De aanbieder Solarico-Euroterm heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem 1x(UniQube SQ-BPS 310l) + 2x(UniPlate 2,5 SB) met een mooie subsidie van €1.227 laten installeren. Hiervoor gelden wel enkele condities. Via RVO.nl lees je hier meer over. Een goede zonneboiler installateur kan je hier meer over vertellen. Bekijk welke installateurs er zijn in Beverwijk, Terschelling en Aalburg.

Zijn deze Solarico-Euroterm zonneboilers beoordeeld?

Deze zonnecollectoren en buffervaten worden veelvuldig geplaatst. Juist daardoor zijn ze schitteren op de lijst van het RVO. Daarbij horen louter competente merken. Belangrijk: vergelijk een Solarico-Euroterm zonneboiler in december 2023 met andere modellen. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Concurrerende merken zijn ReHeat, Kingspan en NIBE


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!