Zonneboiler SolarTech International

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Behoefte aan een duurzame zonneboiler van de leverancier SolarTech International? Met behulp van onze vergelijker ontdek je bruikbare gegevens over het merk SolarTech International. Een duurzame manier om warm water te genereren, minder CO-2 uitstoot, en flink minder betalen voor energie door gebruik te maken van de duurzame subsidie-potjes. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de MEP-S4 GBS115 met een mooie Jaaropbrengst[kWh] van 265 en een tegemoetkoming van liefst €180.

  • De zonneboiler van SolarTech International een een investering voor de toekomst.
  • Warm water om te douchen en te koken op een goedkope en duurzame wijze.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in september 2023.
  • Voordelige terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategorieZonneboiler
MerkSolarTech International
Populair typeMEP-S4 GBS115
Jaaropbrengst265 kWh
Subsidie €180
Gemiddelde besparing17%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


SolarTech International zonneboiler kopen?

Vandaag nog een zonneboiler van SolarTech International kopen? Deze aanbieder hanteert verschillende soorten systemen voor nieuwe en oude woningen. Informeer bij uw installateur welke installatie rijmt met uw woning. Een populair type is de MEP-S4 GBS115 met een jaarlijkse opbrengst [kWh] van 265. Desondanks, misschien wenst u meer mogelijkheden? Bezoek eens een showroom, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Geef de status van uw woning en dak aan.
  3. Wat is precies uw doel (cv ketel met zonneboiler)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Ga naar een specialistische SolarTech International installateur.
  6. De zonneboiler wordt netjes aangesloten, het besparen kan beginnen!

Krijg ik subsidie voor mijn zonneboiler-systeem?

Meer weten over de subsidiemogelijkheden voor een zonneboiler in september 2023? Het merk SolarTech International biedt interessante modellen. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type MEP-S4 GBS115 met een mooie subsidie van €180 laten monteren. Wil je hier aanspraak op maken? Dan stelt het RVO wel strenge richtlijnen. Op RVO.nl kan je er alles over lezen. Een gemiddelde zonneboiler installateur kan je hier meer over vertellen. Vraag direct meer info op bij een installateur in Limburg, Emmen en Eijsden-Margraten.

Zijn de SolarTech International zonneboilers wel goed?

Deze zonnecollectoren en buffervaten hebben een goede reputatie. Het is niet voor niets dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Hieronder vallen enkel en alleen gecontroleerde leveranciers. Handig, vergelijk deze SolarTech International zonneboiler in september 2023 met andere duurzame investeringen. Het is namelijk geen kleine uitgave. Concurrerende merken zijn LinkedSun, Techneco en Fortes Import


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!