Zonneboiler Solesta

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Meer weten over een duurzame zonneboiler van het merk Solesta? Middels de zonneboiler-vergelijker vind je nuttige informatie over de boilers van Solesta. Water verwarmen op een verantwoorde manier, hogere CO-2 reductie, en ook nog eens een lagere energienota dankzij de interessante ISDE regeling. Een van de hardlopers is de Silverline 20V met een behoorlijke Jaaropbrengst[kWh] van 1.066 en een maximale subsidie van €725.

  • De zonneboiler van Solesta is een uitstekende investering.
  • Warm water genereren op een goedkope en duurzame wijze.
  • Forse CO-2 reductie in mei 2024.
  • Interessante terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieZonneboiler
MerkSolesta
Populair modelSilverline 20V
Jaaropbrengst1.066 kWh
Subsidie €725
Gemiddelde besparing13,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Solesta zonneboiler kopen?

Direct een zonneboiler van Solesta kopen? Deze aanbieder hanteert allerlei installaties voor verschillende type woningen. Vergelijk de modellen om te bekijken welke serie aansluit op uw energiegebruik. Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de Silverline 20V met een interessante jaaropbrengst [kWh] van 1.066. Advies: misschien wenst u meer opties? Showrooms zijn dan geschikt om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Beschrijf uw woning en type dak.
  3. Wat wilt u precies bereiken (cv zonneboiler)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Ga voor een erkende Solesta installateur.
  6. De monteur zal de zonneboiler installeren, en u begint met besparen.

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze zonneboiler-systemen?

Meer weten over de mogelijke subsidies voor een zonneboiler in mei 2024? De fabrikant Solesta biedt interessante modellen. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem Silverline 20V met een subsidie van €725 laten monteren. Daarvoor heb je te maken met diverse condities. Op RVO.nl kan je alle voorwaarden vinden. Een lokale zonneboiler installateur kan je hierover ook adviseren. Zoek meteen een goede installateur in Lisse, Utrecht en Tubbergen.

Zijn de Solesta zonneboilers wel goed?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn van uitstekende kwaliteit. Mede daardoor is het zo dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Hierin staan uitsluitend betrouwbare fabrikanten. Niet vergeten, vergelijk de Solesta zonneboiler in mei 2024 met andere modellen. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Populaire merken zijn HRsolar, Greenhill en TechniQ Energy.com


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!