Zonneboiler Solmax

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Interesse in een milieuvriendelijke zonneboiler van het merk Solmax? Met behulp van onze tool tref je veelzijdige info over de installaties van Solmax. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, focus op CO-2 beperking, en flink minder betalen voor energie met behulp van de royale subsidieregeling. Een model dat veel geplaatst wordt is de 200-2f-slm met een forse Jaaropbrengst[kWh] van 1.778 en een subsidie van €1.209.

  • De zonneboiler van Solmax is een investering met respect voor het milieu.
  • Warm tapwater met behulp van de zon.
  • Forse CO-2 reductie in november 2023.
  • Verleidelijke terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategorieZonneboiler
MerkSolmax
Populair model200-2f-slm
Jaaropbrengst1.778 kWh
Subsidie €1.209
Energiebesparing12,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Solmax zonneboiler kopen?

Direct een zonneboiler van Solmax kopen? Dit merk werkt met een perfect productaanbod voor verschilende gebruikerstypes. Vraag bij uw monteur welk type geschikt is voor uw voorkeuren. Een populair type is de 200-2f-slm met een interessante jaaropbrengst [kWh] van 1.778. Toch, mogelijkerwijs bent u op zoek naar meer opties? Zoek eens een showroom in de buurt, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Omschrijf de status van uw huis + dak.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (cv ketel met zonneboiler)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Zoek een professionele Solmax installateur.
  6. De zonneboiler wordt netjes aangesloten, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Heb ik recht op subsidie bij deze zonneboiler-systemen?

Meer weten over de subsidiemogelijkheden voor een zonneboiler in november 2023? De fabrikant Solmax heeft een uitgebreid aanbod. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type 200-2f-slm met een subsidie van €1.209 laten monteren. Wil je hier aanspraak op maken? Dan stelt het RVO wel verscheidene regels. Op de website van het RVO tref je alle benodigde informatie. Een goede zonneboiler installateur kan je hierover ook adviseren. Bekijk welke installateurs er zijn in Diemen, Aalten en Bergen op Zoom.

Zijn deze Solmax zonneboilers wel goed?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn geliefd onder installateurs. Het is niet voor niets dat ze pronken op de RVO-lijst. Op deze lijst staan exclusief erkende leveranciers. Niet vergeten, vergelijk de Solmax zonneboiler in november 2023 met andere duurzame investeringen. Het is namelijk geen kleine uitgave. Populaire merken zijn Segno-Membro, Austria Email en PLEION


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!