Zonneboiler Sonnenkraft

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Investeren in een duurzame zonneboiler van de leverancier Sonnenkraft? Via onze website achterhaal je uitgebreide data over de systemen van Sonnenkraft. Een duurzame manier om warm water te genereren, CO-2 vriendelijk, en ook nog eens een lagere energienota door gebruik te maken van de interessante ISDE regeling. Een van de hardlopers is de Compact E 200L 1x SkR 500 met een mooie Jaaropbrengst[kWh] van 1.073 en een aantrekkelijke subsidie van €730.

  • De zonneboiler van Sonnenkraft is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Voldoende warm water met behulp van de zon.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juli 2024.
  • Interessante terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieZonneboiler
MerkSonnenkraft
Populair typeCompact E 200L 1x SkR 500
Jaaropbrengst1.073 kWh
Subsidie €730
Energiebesparing16,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Sonnenkraft zonneboiler kopen?

Meteen zo’n zonneboiler van Sonnenkraft kopen? Deze leverancier heeft een zeer divers assortiment voor nieuwe en oude woningen. Achterhaal bij de leverancier welke serie geschikt is voor uw energiegebruik. Dat kan zijn de Compact E 200L 1x SkR 500 met een jaarlijkse opbrengst [kWh] van 1.073. Let op: wellicht wenst u meer opties? Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Geef de status van uw woning en dak aan.
  3. Wat wilt u precies bereiken (cv zonneboiler)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Zoek een betrouwbare Sonnenkraft installateur.
  6. De zonneboiler wordt geplaatst, regel meteen de subsidie!

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze zonneboiler-systemen?

Ook geïnteresseerd in de hoogte van de subsidie voor deze zonneboiler in juli 2024? Het merk Sonnenkraft heeft een uitgebreid aanbod. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als Compact E 200L 1x SkR 500 met een maximale subsidie van €730 aanschaffen. In het kader daarvan zijn er wel enkele richtlijnen. Op www.rvo.nl lees je hier meer over. De plaatselijke zonneboiler installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Bijvoorbeeld in de regio Zoeterwoude, Brielle en Groningen.

Zijn deze Sonnenkraft zonneboilers gekeurd?

Deze zonnecollectoren en buffervaten krijgen goede recensies. Dit draagt bij aan het feit dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Daarbinnen vallen unieke en competente fabrikanten. Tip: Vergelijk de Sonnenkraft zonneboiler in juli 2024 met andere duurzame investeringen. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Andere merken zijn o.a. Cosmo, Citrin Solar en Thermics Energie


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!