Zonneboiler Sowise

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame zonneboiler van het merk Sowise? Met behulp van onze tool vind je nuttige data over het aanbod van Sowise. Duurzaam warm sanitair water, beperkte CO-2 uitstoot, en een energierekening die omlaag kan vanwege de landelijke investeringssubsidie. Een type dat populair is, is de SHW 160 met een mooie Jaaropbrengst[kWh] van 1.488 en een maximale subsidie van €1.012.

  • De zonneboiler van Sowise is een investering voor de aarde en uw eigen portemonnee.
  • Warm water om te douchen en te koken op een duurzame manier!
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in februari 2024.
  • Een snelle terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategorieZonneboiler
MerkSowise
Populair typeSHW 160
Jaaropbrengst1.488 kWh
Subsidie €1.012
Gemiddelde besparing17,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Sowise zonneboiler kopen?

Wil jij een zonneboiler van Sowise kopen? Deze fabrikant biedt een perfect productaanbod voor verschilende gebruikerstypes. Vraag bij uw monteur welke serie aansluit op uw situatie. Mogelijk is dat de SHW 160 met een geschatte jaaropbrengst [kWh] van 1.488. Let op: mogelijk wilt u meer functies? Zoek eens een showroom in de buurt, om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Omschrijf uw woning en het dak.
  3. Wat is het gewenste resultaat (cv ketel met zonneboiler)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Vergelijk en vind een goede Sowise installateur.
  6. De installateur komt de zonneboiler plaatsen, en u begint met besparen.

Wat is de huidige subsidie op deze zonneboiler-systemen?

Benieuwd naar de hoogte van de subsidie voor deze zonneboiler in februari 2024? De fabrikant Sowise heeft meerdere types waar subsidies op zit. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type SHW 160 met een aantrekkelijke subsidie van €1.012 laten installeren. Om dit aan te kunnen vragen heb je te maken met meerdere reglementen. Op www.rvo.nl vind je uitgebreide info. Een goede zonneboiler installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Bijvoorbeeld in de regio Oegstgeest, Borsele en Bunschoten.

Zijn de Sowise zonneboilers goedgekeurd?

Deze zonnecollectoren en buffervaten hebben een goede reputatie. Daarom is het ook zo dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Daarbij horen enkel en alleen erkende fabrikanten. Cruciaal: vergelijk de Sowise zonneboiler in februari 2024 met concurrerende merken. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Populaire merken zijn Wolf, Dijkman Energy Systems en 123-Kaminofen


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!