Zonneboiler Spring Solar

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Zoek jij een besparende zonneboiler van het merk Spring Solar? Middels onze vergelijker achterhaal je veelzijdige info over het productaanbod van Spring Solar. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, CO-2 vriendelijk, en een structureel lagere energierekening met de mogelijke RVO subsidie. Een veel verkocht model is de HW 200 met een behoorlijke Jaaropbrengst[kWh] van 848 en een interessante subsidie van €577.

  • De zonneboiler van Spring Solar is een investering met respect voor het milieu.
  • Warm water genereren op een innovatieve manier.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in december 2023.
  • Een snelle terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategorieZonneboiler
MerkSpring Solar
Populair modelHW 200
Jaaropbrengst848 kWh
Subsidie €577
Energiebesparing14,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Spring Solar zonneboiler kopen?

Meteen zo’n zonneboiler van Spring Solar kopen? De fabrikant hanteert een veelzijdig aanbod voor elk budget. Check bij de verkoper welk systeem relevant is voor uw woning. Mogelijk is dat de HW 200 met een gemiddelde jaaropbrengst [kWh] van 848. Belangrijk: misschien bent u op zoek naar meer capaciteit. Showrooms zijn dan geschikt om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Beschrijf uw woning en type dak.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (cv zonneboiler)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Zoek een professionele Spring Solar installateur.
  6. De zonneboiler wordt gemonteerd, regel meteen de subsidie!

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn zonneboiler-systeem?

Wil je meer weten over de mogelijke subsidies voor een zonneboiler in december 2023? Het merk Spring Solar verkoopt meerdere types met een subsidie. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type HW 200 met een subsidie van €577 laten monteren. Hiervoor gelden wel strenge condities. Op de website van het RVO lees je hier meer over. De zonneboiler installateur kent de regels vaak ook. Vraag direct meer info op bij een installateur in Westland, Alphen aan den Rijn en Appingedam.

Zijn deze Spring Solar zonneboilers beoordeeld?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn geliefd onder installateurs. Daarom is het ook zo dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Daarbinnen vallen uitsluitend doorgelichte aanbieders. Belangrijk: vergelijk een Spring Solar zonneboiler in december 2023 met andere modellen. Het gaat immers om serieuze bedragen. Concurrerende merken zijn Solarbayer, Hetzonneboilerhuis en AJM Zonne-energie


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!