Zonneboiler ST-Energy

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Overweeg jij een besparende zonneboiler van het merk ST-Energy? Via deze website check je nuttige info over het merk ST-Energy. Een investering voor de toekomst, CO-2 vriendelijk, en een energierekening die omlaag kan via de royale subsidieregeling. Een uitstekend model is de STZB 150-2800 met een mooie Jaaropbrengst[kWh] van 1.024 en een interessante subsidie van €696.

  • De zonneboiler van ST-Energy is een duurzame investering.
  • Altijd lekker warm water op een goedkope en duurzame wijze.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juni 2024.
  • Interessante terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategorieZonneboiler
MerkST-Energy
Populair typeSTZB 150-2800
Jaaropbrengst1.024 kWh
Subsidie €696
Gemiddelde besparing11,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


ST-Energy zonneboiler kopen?

Overtuigd, en direct een zonneboiler van ST-Energy kopen? Dit merk heeft allerlei installaties voor verschillende type woningen. Vergelijk de modellen om te bekijken welke oplossing relevant is voor uw situatie. Wellicht is dit de STZB 150-2800 met een interessante jaaropbrengst [kWh] van 1.024. Echter, wellicht vraagt u meer kracht. Bezoek eens een showroom, om de populaire types aan het werk te zien.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Geef aan wat voor type woning plus dak u heeft.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (cv ketel met zonneboiler)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Kies een geschikte ST-Energy installateur.
  6. De installateur komt de zonneboiler plaatsen, het besparen kan beginnen!

Hoeveel subsidie zit er op de zonneboiler-systemen?

Meer weten over het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze zonneboiler in juni 2024? De fabrikant ST-Energy heeft meerdere types waar subsidies op zit. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type STZB 150-2800 met een interessante subsidie van €696 laten installeren. Wil je hier aanspraak op maken? Dan gelden wel verschillende regels. Via de website van het RVO kan je alle voorwaarden vinden. Jouw eigen zonneboiler installateur weet precies hoe het zit. Zoek meteen een goede installateur in Utrecht, Hellevoetsluis en Ten Boer.

Zijn deze ST-Energy zonneboilers erkend?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn geliefd onder installateurs. Dat is natuurlijk de reden dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Hierin staan louter competente merken. Advies: vergelijk deze ST-Energy zonneboiler in juni 2024 met andere leveranciers. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Concurrerende merken zijn TEC-Solar, Stiebel Eltron en Econo


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!