Zonneboiler Regio Utrecht

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Geïnteresseerd in een zonneboiler in Utrecht? D.m.v. een zonneboiler systeem heb je warm water met behulp van de zon. Je bespaart plusminus de helft van de energiekosten voor warm water. Het systeem wordt opgebouwd door twee onderdelen: de zonnecollector (vacuümbuis of vlakke plaat)en een buffervat voor warm tapwater. Door gebruik te maken van onze vergelijker vind jij toepasbare aanbevelingen die ondersteuning bieden bij een zonneboiler kopen in Utrecht.

zonneboiler systeem installeren in Utrecht

  • Een zonneboiler is een praktisch systeem om thuis je kraanwater te verwarmen.
  • De gemiddelde kosten bedragen €4200.
  • Hoge subsidie, vergoeding tot wel €1200.
  • Een gemiddeld gezin in Utrecht stookt 1280 M3 gas. Een zonneboiler vermindert het gasverbruik met circa 10%. Dit houdt in een aantrekkelijke kostenbesparing tot €120 per jaar.

Een zonneboiler installateur in Utrecht vergelijken

Het belangrijkste deel van de jaarlijkse energiekosten wordt teweeggebracht door het gasverbruik. Om ons huis te verwarmen, en voor warm water uit de kraan. Ook zo’n innovatieve en goedkope zonneboiler op je dak? Kom niet voor verrassingen te staan, en kies altijd een geschikte zonneboiler installateur in Utrecht! Dankzij onze tool bekijk je verrassend eenvoudig een geschikte installateur in jouw eigen regio. En andere mogelijkheid is het Energieloket in de gemeente Utrecht. Of check de website Qbis.nl voor een database met professionele installateurs in de regio. In onderstaande box achterhaal je een aantal tips.

  • Probeer minimaal 2 offertes op te vragen. Dit geeft inzicht in de huidige marktprijzen .
  • Let natuurlijk niet alleen op de prijs. Een zonneboiler moet wel 20 jaar meegaan.
  • Wees scherp op verhalen van andere klanten en eventuele keurmerken. Denk aan Sterkin, Zonnekeur, KviNL, Stichting Garantiefonds Zonne-Energie, VCA.

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Installateurs vergelijken in: Amersfoort, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Eemnes, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist.