Zonneboiler Technea Duurzaam

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Op zoek naar een duurzame zonneboiler van Technea Duurzaam? Met behulp van deze website lees je bruikbare info over de installaties van Technea Duurzaam. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, minder CO-2 uitstoot, en een energierekening die omlaag kan met behulp van de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een populair type is de Technea 120L 1Wtw 1xVacuumbuis 2,34m² met een geschatte Jaaropbrengst[kWh] van 721 en een tegemoetkoming van liefst €490.

  • De zonneboiler van Technea Duurzaam een een investering voor de toekomst.
  • Altijd lekker warm water op een innovatieve manier.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juli 2024.
  • Voordelige terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieZonneboiler
MerkTechnea Duurzaam
Populair modelTechnea 120L 1Wtw 1xVacuumbuis 2,34m²
Jaaropbrengst721 kWh
Subsidie €490
Energiebesparing15%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Technea Duurzaam zonneboiler kopen?

Direct een zonneboiler van Technea Duurzaam kopen? Deze fabrikant verkoopt een perfect productaanbod in verschillende prijsklassen. Vergelijk de modellen om te bekijken welk model handig is voor uw wensen. Een populair type is de Technea 120L 1Wtw 1xVacuumbuis 2,34m² met een interessante jaaropbrengst [kWh] van 721. Let op: misschien bent u op zoek naar meer mogelijkheden? Bezoek eens een showroom, om maatwerkoplossingen samen te stellen.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Beschrijf uw woning en type dak.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (cv ketel met zonneboiler)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Ga voor een erkende Technea Duurzaam installateur.
  6. De zonneboiler wordt netjes aangesloten, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Wat is de huidige subsidie op deze zonneboiler-systemen?

Meer weten over de subsidiemogelijkheden voor een zonneboiler in juli 2024? De fabrikant Technea Duurzaam biedt interessante modellen. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type Technea 120L 1Wtw 1xVacuumbuis 2,34m² met een interessante subsidie van €490 laten installeren. Wil je hier aanspraak op maken? Dan stelt het RVO wel enkele regels. Via RVO.nl lees je hier meer over. Een gemiddelde zonneboiler installateur weet hier vaak ook meer over. Bijvoorbeeld in de regio Haarlem, Berkelland en Boxmeer.

Zijn deze Technea Duurzaam zonneboilers erkend?

Deze zonnecollectoren en buffervaten worden veelvuldig geplaatst. Juist daardoor zijn ze door het RVO zijn goedgekeurd. Hierin staan louter competente leveranciers. Niet vergeten, vergelijk de Technea Duurzaam zonneboiler in juli 2024 met andere opties als een warmtepomp of zonneboiler. Het is namelijk geen kleine uitgave. Kijk daarom ook eens naar producten van TISUN, Eneco en UseAllEnergy


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!