Zonneboiler Technea

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Zoek jij een duurzame zonneboiler van de aanbieder Technea? Met behulp van deze pagina vind je praktische info over het aanbod van Technea. Water verwarmen op een verantwoorde manier, focus op CO-2 beperking, en een energierekening die omlaag kan vanwege de aantrekkelijke subsidieregeling. Een van de hardlopers is de Settech 800L+3Calorio7,2m2 met een behoorlijke Jaaropbrengst[kWh] van 3.054 en een tegemoetkoming van liefst €2.077.

  • De zonneboiler van Technea is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Warm water om te douchen en te koken met minder gasverbruik.
  • innovatieve CO-2 vermindering in december 2023.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieZonneboiler
MerkTechnea
Populair typeSettech 800L+3Calorio7,2m2
Jaaropbrengst3.054 kWh
Subsidie €2.077
Energiebesparing12%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Technea zonneboiler kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n zonneboiler van Technea kopen? De aanbieder staat bekend om verschillende soorten systemen voor verschilende gebruikerstypes. Vergelijk de modellen om te bekijken welke oplossing handig is voor uw energiegebruik. Een populair type is de Settech 800L+3Calorio7,2m2 met een geschatte jaaropbrengst [kWh] van 3.054. Belangrijk: mogelijk wenst u meer opties? Maak een afspraak bij een showroom, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Omschrijf de status van uw huis + dak.
  3. Wat wilt u precies bereiken (cv zonneboiler)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Ga naar een specialistische Technea installateur.
  6. De zonneboiler wordt netjes aangesloten, en u begint met besparen.

Wat is de huidige subsidie op deze zonneboiler-systemen?

Wil je meer weten over de huidige subsidieregeling voor een zonneboiler in december 2023? Het merk Technea heeft een uitgebreid aanbod. Met behulp van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als Settech 800L+3Calorio7,2m2 met een aantrekkelijke subsidie van €2.077 kopen. Om dit bedrag te ontvangen moet je wel voldoen aan een paar bepalingen. Op www.rvo.nl bekijk je alle praktische info. Een goede zonneboiler installateur is hierin ook gespecialiseerd. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Tilburg, Noordoostpolder en Mook en Middelaar.

Zijn deze Technea zonneboilers gekeurd?

Deze zonnecollectoren en buffervaten hebben een goede reputatie. Daarom is het ook zo dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Daarbinnen vallen uitsluitend professionele merken. Advies: vergelijk deze Technea zonneboiler in december 2023 met andere modellen. Het is namelijk geen kleine uitgave. Kijk daarom ook eens naar producten van S.Smit Solar Multisystems, Solar2all en Navetto


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!