Zonneboiler TechniQ-Energy

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Op zoek naar een duurzame zonneboiler van de aanbieder TechniQ-Energy? Via deze pagina tref je veelzijdige info over het aanbod van TechniQ-Energy. Duurzaam warm sanitair water, CO-2 vriendelijk, en flink minder betalen voor energie via de royale subsidieregeling. Een veel verkocht model is de TQE-500L-VW+TW-60HP met een Jaaropbrengst[kWh] van 3.084 en een aantrekkelijke subsidie van €2.097.

  • De zonneboiler van TechniQ-Energy is een uitstekende investering.
  • Voldoende warm water op een efficiënte manier.
  • Minder uitstoot van CO-2 in juli 2024.
  • Een snelle terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategorieZonneboiler
MerkTechniQ-Energy
Populair modelTQE-500L-VW+TW-60HP
Jaaropbrengst3.084 kWh
Subsidie €2.097
Gemiddelde besparing17%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


TechniQ-Energy zonneboiler kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n zonneboiler van TechniQ-Energy kopen? De fabrikant verkoopt meerdere type producten voor nieuwe en oude woningen. Vergelijk de modellen om te bekijken welke oplossing geschikt is voor uw voorkeuren. Misschien kunt u aan de slag met de TQE-500L-VW+TW-60HP met een uitstekende jaaropbrengst [kWh] van 3.084. Desondanks, misschien wilt u meer capaciteit. Maak een afspraak bij een showroom, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Geef de status van uw woning en dak aan.
  3. Wat is precies uw doel (cv ketel met zonneboiler)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Ga naar een specialistische TechniQ-Energy installateur.
  6. De zonneboiler wordt netjes aangesloten, en u begint met besparen.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn zonneboiler-systeem?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de opties voor subsidies voor zonneboiler in juli 2024? Het merk TechniQ-Energy biedt interessante modellen. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product TQE-500L-VW+TW-60HP met een interessante subsidie van €2.097 laten plaatsen. Daarvoor stelt het RVO wel verscheidene reglementen. Via de website van het RVO kan je daar meer over lezen. Jouw eigen zonneboiler installateur weet precies hoe het zit. Bijvoorbeeld in de regio Zundert, Heerenveen en Stein.

Zijn de TechniQ-Energy zonneboilers erkend?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn erg populair. Daarom is het ook zo dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Daarbinnen vallen unieke en gekwalificeerde leveranciers. Belangrijk: vergelijk een TechniQ-Energy zonneboiler in juli 2024 met andere modellen. Het is namelijk geen kleine uitgave. Concurrenten zijn o.a. Rexel, Hetzonnboilerhuis en OEG


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!