Zonneboiler TechniQ Energy.com

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Op zoek naar een duurzame zonneboiler van het merk TechniQ Energy.com? Dankzij de zonneboiler-vergelijker check je bruikbare details over de boilers van TechniQ Energy.com. Een duurzame manier om warm water te genereren, minder CO-2 uitstoot, en ook nog eens een lagere energienota door een mogelijke RVO subsidie. Een uitstekend model is de TQE-160L-TW-18HP-15M met een beste Jaaropbrengst[kWh] van 1.025 en een aantrekkelijke subsidie van €697.

  • De zonneboiler van TechniQ Energy.com is een duurzame investering.
  • Altijd lekker warm water met behulp van de zon.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in december 2023.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd wanneer ISDE wordt aangevraagd.
CategorieZonneboiler
MerkTechniQ Energy.com
Populair typeTQE-160L-TW-18HP-15M
Jaaropbrengst1.025 kWh
Subsidie €697
Gemiddelde besparing12%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


TechniQ Energy.com zonneboiler kopen?

Direct een zonneboiler van TechniQ Energy.com kopen? Deze fabrikant hanteert allerlei installaties voor elke situatie en budget. Analyseer de verschillen en check welke serie relevant is voor uw warm water gebruik. Mogelijk is dat de TQE-160L-TW-18HP-15M met een prima jaaropbrengst [kWh] van 1.025. Advies: mogelijkerwijs zoekt u meer functies? Ga eens langs bij een showroom, om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Omschrijf de status van uw huis + dak.
  3. Wat wilt u precies bereiken (cv zonneboiler)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Kies een geschikte TechniQ Energy.com installateur.
  6. De zonneboiler zal z.s.m. worden geïnstalleerd, regel meteen de subsidie!

Zit er subsidie op deze zonneboiler-systemen?

Ook geïnteresseerd in de subsidiemogelijkheden voor een zonneboiler in december 2023? De aanbieder TechniQ Energy.com biedt interessante modellen. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type TQE-160L-TW-18HP-15M met een royale subsidie van €697 laten installeren. Om dit bedrag te ontvangen hanteren ze wel een aantal voorschriften. Op de website www.rvo.nl kan je er alles over lezen. Een goede zonneboiler installateur weet hier vaak ook meer over. Bekijk welke installateurs er zijn in Leiden, Rhenen en Rijssen-Holten.

Zijn deze TechniQ Energy.com zonneboilers wel goed?

Deze zonnecollectoren en buffervaten worden veelvuldig geplaatst. Dat is natuurlijk de reden dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. In deze lijst staan unieke en professionele fabrikanten. Vergelijk ook altijd een TechniQ Energy.com zonneboiler in december 2023 met andere modellen. Het is namelijk geen kleine uitgave. Concurrerende merken zijn Viessmann, Green energy en Remeha


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!