Zonneboiler Termicol

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame zonneboiler van het merk Termicol? Met behulp van deze website bekijk je waardevolle gegevens over het merk Termicol. Een duurzame manier om warm water te genereren, CO-2 vriendelijk, en een energierekening die omlaag kan met de aantrekkelijke subsidieregeling. Een veel verkocht model is de TIA1/150S met een geschatte Jaaropbrengst[kWh] van 855 en een tegemoetkoming van liefst €581.

  • De zonneboiler van Termicol is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Altijd lekker warm water op een effectieve manier!
  • Beperkte CO-2 uitstoot in december 2023.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategorieZonneboiler
MerkTermicol
Populair typeTIA1/150S
Jaaropbrengst855 kWh
Subsidie €581
Energiebesparing19,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Termicol zonneboiler kopen?

Enthousiast, en wil je een zonneboiler van Termicol kopen? De aanbieder hanteert allerlei installaties voor elke situatie en budget. Analyseer de verschillen en check welk systeem toepasbaar is op uw warm water gebruik. Populair is de TIA1/150S met een uitstekende jaaropbrengst [kWh] van 855. Desondanks, wellicht zoekt u meer functies? Een showroom bezoeken kan dan goed zijn om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Geef aan wat voor type woning plus dak u heeft.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (cv zonneboiler).
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Ga naar een specialistische Termicol installateur.
  6. De zonneboiler zal z.s.m. worden geïnstalleerd, regel meteen de subsidie!

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze zonneboiler-systemen?

Ook geïnteresseerd in de subsidie december 2023 voor zonneboiler als deze in december 2023? De aanbieder Termicol biedt interessante modellen. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type TIA1/150S met een interessante subsidie van €581 laten installeren. Om dit aan te kunnen vragen moet je wel voldoen aan diverse voorschriften. Op de website van het RVO kan je alle voorwaarden vinden. Een erkende zonneboiler installateur weet hier vaak ook meer over. Vind een erkende installateur in Groningen, Giessenlanden en Midden-Groningen.

Zijn deze Termicol zonneboilers erkend?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn van uitstekende kwaliteit. Dat is natuurlijk de reden dat ze al enige tijd op de RVO-lijst staan. In deze lijst staan innovatieve en gecontroleerde aanbieders. Handig, vergelijk deze Termicol zonneboiler in december 2023 met andere modellen. Het betreft namelijk een forse investering. Concurrenten zijn o.a. Sunex, Lux Anno en Endusol


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!