Zonneboiler Thercon

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Behoefte aan een besparende zonneboiler van het merk Thercon? Met behulp van zonneboilerrevolutie.nl lees je uitgebreide informatie over de boilers van Thercon. Op een ecologisch verantwoorde manier water verwarmen, focus op CO-2 beperking, en besparen op de energierekening met behulp van de mogelijke RVO subsidie. Een model dat veel geplaatst wordt is de DSW300HS+ – 1x SCIV30 met een forse Jaaropbrengst[kWh] van 1.562 en een subsidiebedrag dat oploopt tot €1.062.

  • De zonneboiler van Thercon is een investering met respect voor het milieu.
  • Water om te douchen, wassen en koken met minder gasverbruik.
  • Beperkte CO-2 uitstoot in juli 2024.
  • Een snelle terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategorieZonneboiler
MerkThercon
Populair modelDSW300HS+ – 1x SCIV30
Jaaropbrengst1.562 kWh
Subsidie €1.062
Gemiddelde besparing15%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Thercon zonneboiler kopen?

Enthousiast, en wil je een zonneboiler van Thercon kopen? Deze fabrikant verkoopt een perfect productaanbod voor nieuwe en oude woningen. Achterhaal bij de leverancier welk product handig is voor uw type dak. Een populair type is de DSW300HS+ – 1x SCIV30 met een mooie jaaropbrengst [kWh] van 1.562. Belangrijk: wellicht vraagt u meer functies? Showrooms zijn dan geschikt om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Omschrijf uw woning en het dak.
  3. Wat is het gewenste resultaat (cv ketel met zonneboiler)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Ga naar een specialistische Thercon installateur.
  6. De zonneboiler wordt geleverd en geplaatst, en u begint met besparen.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn zonneboiler-systeem?

Ben je benieuwd naar de huidige subsidieregeling voor een zonneboiler in juli 2024? De aanbieder Thercon biedt interessante modellen. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type DSW300HS+ – 1x SCIV30 met een royale subsidie van €1.062 aanschaffen. Daarvoor stelt het RVO wel een aantal regels. Op de website van het RVO kan je er alles over lezen. Een erkende zonneboiler installateur weet precies hoe het zit. Bijvoorbeeld in de regio Waalwijk, De Fryske Marren en Roermond.

Zijn deze Thercon zonneboilers beoordeeld?

Deze zonnecollectoren en buffervaten hebben een goede reputatie. Daarom is het ook zo dat de RVO ze heeft opgenomen in de lijst. Hierop staan louter erkende leveranciers. Vergelijk ook altijd een Thercon zonneboiler in juli 2024 met andere opties als een warmtepomp of zonneboiler. Het betreft namelijk een forse investering. Concurrenten zijn o.a. Zonneboilerpro, DAXX en Orion Solar


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!