Zonneboiler Thermics Energie

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Interesse in een milieuvriendelijke zonneboiler van het merk Thermics Energie? Geholpen door deze pagina bekijk je bruikbare info over het productaanbod van Thermics Energie. Water verwarmen op een verantwoorde manier, relatief lage CO-2 uitstoot, en flink minder betalen voor energie met de mogelijke RVO subsidie. Een type dat populair is, is de Aqua DTH premium 200L-1DTH2,0 met een forse Jaaropbrengst[kWh] van 1.162 en een interessante subsidie van €790.

  • De zonneboiler van Thermics Energie een een investering voor de toekomst.
  • Warm sanitair water op een innovatieve manier.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in juli 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieZonneboiler
MerkThermics Energie
Populair typeAqua DTH premium 200L-1DTH2,0
Jaaropbrengst1.162 kWh
Subsidie €790
Energiebesparing15%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Thermics Energie zonneboiler kopen?

Wil jij een zonneboiler van Thermics Energie kopen? Deze leverancier biedt allerlei installaties voor nieuwe en oude woningen. Vergelijk de modellen om te bekijken welk type rijmt met uw type dak. Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de Aqua DTH premium 200L-1DTH2,0 met een jaaropbrengst [kWh] van 1.162. Desondanks, misschien vraagt u meer kracht. Showrooms zijn dan geschikt om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Geef door om wat voor huis en wat voor type dak het gaat.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (cv zonneboiler)?
  4. Ontvang offertes van lokale bedrijven.
  5. Ga voor een erkende Thermics Energie installateur.
  6. De zonneboiler wordt gemonteerd, het besparen kan beginnen!

Hoeveel subsidie zit er op de zonneboiler-systemen?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de subsidiemogelijkheden voor een zonneboiler in juli 2024? De fabrikant Thermics Energie verkoopt een aantal modellen met subsidie. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je o.a. het type Aqua DTH premium 200L-1DTH2,0 met een mooie subsidie van €790 kopen. Wil je hier aanspraak op maken? Dan gelden wel diverse reglementen. Op RVO.nl kan je er alles over lezen. Jouw eigen zonneboiler installateur kan je hier meer over vertellen. Bijvoorbeeld in de regio Westvoorne, Barendrecht en De Marne.

Zijn deze Thermics Energie zonneboilers erkend?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn van uitstekende kwaliteit. Dat is natuurlijk de reden dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Daarbij horen exclusief professionele leveranciers. Handig, vergelijk deze Thermics Energie zonneboiler in juli 2024 met andere leveranciers. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Concurrenten zijn o.a. Spring Solar, Solarbayer en Hetzonneboilerhuis


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!