Zonneboiler TISUN

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame zonneboiler van de leverancier TISUN? Geholpen door onze vergelijker lees je uitgebreide details over de installaties van TISUN. Water verwarmen op een verantwoorde manier, relatief lage CO-2 uitstoot, en fors besparen op de energiekosten met behulp van de aantrekkelijke subsidieregeling. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de 4x PFM-S 2.01m3 met een mooie Jaaropbrengst[kWh] van 3.066 en een royale subsidie van €2.085.

  • De zonneboiler van TISUN is een investering met respect voor het milieu.
  • Voldoende warm water met behulp van de zon.
  • innovatieve CO-2 vermindering in mei 2024.
  • Een korte terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieZonneboiler
MerkTISUN
Populair model4x PFM-S 2.01m3
Jaaropbrengst3.066 kWh
Subsidie €2.085
Gemiddelde besparing14,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


TISUN zonneboiler kopen?

Overtuigd, en direct een zonneboiler van TISUN kopen? Deze producent werkt met een breed scala aan oplossingen voor nieuwe en oude woningen. Achterhaal bij de leverancier welk product aansluit op uw situatie. Misschien kunt u aan de slag met de 4x PFM-S 2.01m3 met een uitstekende jaaropbrengst [kWh] van 3.066. Advies: wellicht wenst u meer capaciteit. Bezoek eens een showroom, om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Omschrijf de status van uw huis + dak.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (cv ketel met zonneboiler)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Vergelijk en vind een goede TISUN installateur.
  6. De monteur zal de zonneboiler installeren, regel meteen de subsidie!

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn zonneboiler-systeem?

Ook geïnteresseerd in de opties voor subsidies voor zonneboiler in mei 2024? De aanbieder TISUN biedt interessante modellen. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem 4x PFM-S 2.01m3 met een aantrekkelijke subsidie van €2.085 laten installeren. Daarvoor moet de aanvraag voldoen aan allerlei reglementen. Op RVO.nl vind je uitgebreide info. Een goede zonneboiler installateur kent de regels vaak ook. Vind een erkende installateur in Gooise Meren, Berg en Dal en Boekel.

Zijn de TISUN zonneboilers goed?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn van uitstekende kwaliteit. Mede daardoor is het zo dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Daarbij horen enkel en alleen gekwalificeerde leveranciers. Cruciaal: vergelijk de TISUN zonneboiler in mei 2024 met andere merken. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Concurrerende merken zijn Eneco, UseAllEnergy en DOMA FLEX Allu


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!