Zonneboiler Vaillant

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Overweeg jij een besparende zonneboiler van het merk Vaillant? Middels onze tool lees je waardevolle info over het productaanbod van Vaillant. Duurzaam warm sanitair water, significant minder CO2-uitstoot, en besparen op de energierekening dankzij de mogelijke RVO subsidie. Een veel verkocht model is de auroSTEP plus VFK 155 H + VMS 8 + VIH S1 150/4 B met een mooie Jaaropbrengst[kWh] van 1.220 en een royale subsidie van €830.

  • De zonneboiler van Vaillant is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Warm water genereren op een effectieve manier!
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in september 2023.
  • Een snelle terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategorieZonneboiler
MerkVaillant
Populair typeauroSTEP plus VFK 155 H + VMS 8 + VIH S1 150/4 B
Jaaropbrengst1.220 kWh
Subsidie €830
Gemiddelde besparing15,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Vaillant zonneboiler kopen?

Wil jij een zonneboiler van Vaillant kopen? Deze producent verkoopt een zeer divers assortiment voor elke situatie en budget. Probeer uit te vinden welke serie handig is voor uw voorkeuren. Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de auroSTEP plus VFK 155 H + VMS 8 + VIH S1 150/4 B met een jaarlijkse opbrengst [kWh] van 1.220. Echter, misschien bent u op zoek naar meer capaciteit. Ga eens langs bij een showroom, om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Geef door om wat voor huis en wat voor type dak het gaat.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (cv zonneboiler)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Ga voor een erkende Vaillant installateur.
  6. De zonneboiler wordt geleverd en geplaatst, regel meteen de subsidie!

Hoeveel subsidie zit er op de zonneboiler-systemen?

Meer weten over het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze zonneboiler in september 2023? De aanbieder Vaillant heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als auroSTEP plus VFK 155 H + VMS 8 + VIH S1 150/4 B met een subsidie van €830 laten installeren. Hiervoor zijn er wel verschillende bepalingen. Op de website www.rvo.nl kan je alle voorwaarden vinden. Een gemiddelde zonneboiler installateur kent de regels vaak ook. Vind een erkende installateur in Nieuwkoop, Wijk bij Duurstede en Zwolle.

Zijn deze Vaillant zonneboilers gekeurd?

Deze zonnecollectoren en buffervaten krijgen goede recensies. Dat kan de reden zijn dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Hierop staan alleen gekwalificeerde aanbieders. Cruciaal: vergelijk de Vaillant zonneboiler in september 2023 met concurrerende merken. Het betreft namelijk een forse investering. Concurrenten zijn o.a. 2-improve energy, Zon&Co en ATAG


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!