Zonneboiler Viessmann

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Interesse in een duurzame zonneboiler van de aanbieder Viessmann? Aan de hand van onze vergelijker vind je waardevolle data over de installaties van Viessmann. Op een ecologisch verantwoorde manier water verwarmen, relatief lage CO-2 uitstoot, en ook nog eens een lagere energienota door een landelijke investeringssubsidie. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de VSK 200F met een mooie Jaaropbrengst[kWh] van 1.235 en een subsidie van €840.

  • De zonneboiler van Viessmann is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Warm water genereren op een goedkope en duurzame wijze.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in februari 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd wanneer de ISDE wordt aangevraagd.
CategorieZonneboiler
MerkViessmann
Populair typeVSK 200F
Jaaropbrengst1.235 kWh
Subsidie €840
Gemiddelde besparing11,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Viessmann zonneboiler kopen?

Wil jij een zonneboiler van Viessmann kopen? De aanbieder verkoopt een breed scala aan oplossingen voor elke situatie en budget. Check bij de verkoper welke oplossing rijmt met uw type dak. Een populair type is de VSK 200F met een prima jaaropbrengst [kWh] van 1.235. Let op: wellicht vraagt u meer kracht. Maak een afspraak bij een showroom, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Specificeer uw woning en ruimte op het dak.
  3. Wat is precies uw verwarmingsprobleem (cv zonneboiler)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Zoek een professionele Viessmann installateur.
  6. De zonneboiler wordt netjes aangesloten, en u begint met besparen.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn zonneboiler-systeem?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de hoogte van de subsidie voor deze zonneboiler in februari 2024? Het merk Viessmann verkoopt een aantal modellen met subsidie. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type VSK 200F met een aantrekkelijke subsidie van €840 laten monteren. Hiervoor gelden wel verscheidene richtlijnen. Op RVO.nl vind je uitgebreide info. Jouw eigen zonneboiler installateur kent de regels vaak ook. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Leerdam, Renswoude en Raalte.

Zijn deze Viessmann zonneboilers erkend?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn erg populair. Dit draagt bij aan het feit dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Hieronder vallen louter betrouwbare leveranciers. Tip: Vergelijk de Viessmann zonneboiler in februari 2024 met concurrerende merken. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Green energy, Remeha en HONE


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!