Zonneboiler Weishaupt-Monarch

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Op zoek naar een duurzame zonneboiler van Weishaupt-Monarch? Middels onze vergelijker achterhaal je handige informatie over de installaties van Weishaupt-Monarch. Een investering voor de toekomst, minder CO-2 uitstoot, en een lagere energierekening met behulp van de royale subsidieregeling. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de 4 x F2 collector met WAS400L met een behoorlijke Jaaropbrengst[kWh] van 3.282 en een interessante subsidie van €2.232.

  • De zonneboiler van Weishaupt-Monarch is een duurzame investering.
  • Warm sanitair water op een goedkope en duurzame wijze.
  • Vermindering van CO-2 uitstoot in december 2023.
  • Een snelle terugverdientijd dankzij de ISDE subsidie.
CategorieZonneboiler
MerkWeishaupt-Monarch
Populair model4 x F2 collector met WAS400L
Jaaropbrengst3.282 kWh
Subsidie €2.232
Energiebesparing13%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Weishaupt-Monarch zonneboiler kopen?

Wil jij een zonneboiler van Weishaupt-Monarch kopen? Deze aanbieder staat bekend om allerlei installaties voor verschilende gebruikerstypes. Vraag bij uw monteur welk type rijmt met uw energiegebruik. Misschien kunt u aan de slag met de 4 x F2 collector met WAS400L met een uitstekende jaaropbrengst [kWh] van 3.282. Advies: misschien zoekt u meer mogelijkheden? Showrooms zijn dan geschikt om de systemen met eigen ogen te zien.

  1. Geef u privé-gegevens door.
  2. Omschrijf de status van uw huis + dak.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (cv zonneboiler)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Zoek een betrouwbare Weishaupt-Monarch installateur.
  6. De zonneboiler wordt geleverd en geplaatst, vergeet niet de subsidieaanvraag!

Hoeveel euro subsidie kan ik verwachten bij deze zonneboiler-systemen?

Benieuwd naar het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze zonneboiler in december 2023? De fabrikant Weishaupt-Monarch verkoopt een aantal modellen met subsidie. Aan de hand van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag je het unieke type 4 x F2 collector met WAS400L met een interessante subsidie van €2.232 aanschaffen. Daarvoor heb je te maken met enkele reglementen. Op de website van het RVO (rvo.nl) lees je hier meer over. De zonneboiler installateur weet precies hoe de vork in de steel zit. Bijvoorbeeld in de regio Amsterdam, Kaag en Braassem en Winsum.

Zijn deze Weishaupt-Monarch zonneboilers gekeurd?

Deze zonnecollectoren en buffervaten worden veelvuldig geplaatst. Mede daardoor is het zo dat ze schitteren op de lijst van het RVO. In deze lijst staan alleen gekwalificeerde fabrikanten. Cruciaal: vergelijk de Weishaupt-Monarch zonneboiler in december 2023 met andere duurzame investeringen. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Ritter Paradigma, Solvis en ST-Energy


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!