Zonneboiler Wijsolar

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Investeren in een duurzame zonneboiler van de fabrikant Wijsolar? Met behulp van deze website bekijk je uitgebreide details over het aanbod van Wijsolar. Duurzaam warm sanitair water, hogere CO-2 reductie, en besparen op de energierekening door gebruik te maken van de landelijke investeringssubsidie. Een van de hardlopers is de 500CS2ww2xPro18 met een behoorlijke Jaaropbrengst[kWh] van 3.194 en een royale subsidie van €2.172.

  • De zonneboiler van Wijsolar is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Warm tapwater op een duurzame manier!
  • innovatieve CO-2 vermindering in juli 2024.
  • Aantrekkelijke terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieZonneboiler
MerkWijsolar
Populair type500CS2ww2xPro18
Jaaropbrengst3.194 kWh
Subsidie €2.172
Gemiddelde besparing15%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Wijsolar zonneboiler kopen?

Meteen zo’n zonneboiler van Wijsolar kopen? Deze aanbieder biedt een zeer divers assortiment in verschillende prijsklassen. Probeer uit te vinden welke serie rijmt met uw woning. Populair is de 500CS2ww2xPro18 met een mooie jaaropbrengst [kWh] van 3.194. Belangrijk: misschien bent u op zoek naar meer kracht. Ga eens langs bij een showroom, om verschillende modellen te bekijken.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Geef de status van uw woning en dak aan.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (cv ketel met zonneboiler)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Ga naar een specialistische Wijsolar installateur.
  6. De zonneboiler wordt geleverd en geplaatst, doe meteen de subsidieaanvraag.

Hoeveel subsidie zit er op de zonneboiler-systemen?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de opties voor subsidies voor zonneboiler in juli 2024? Het merk Wijsolar heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem 500CS2ww2xPro18 met een subsidie van €2.172 laten installeren. Om dit aan te kunnen vragen moet de aanvraag voldoen aan een paar voorschriften. Op RVO.nl kan je alle voorwaarden vinden. Een goede zonneboiler installateur is hierin ook gespecialiseerd. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Flevoland, Bedum en Beesel.

Zijn de Wijsolar zonneboilers erkend?

Deze zonnecollectoren en buffervaten zijn geliefd onder installateurs. Daarom is het ook zo dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. Hierop staan exclusief gekwalificeerde aanbieders. Advies: vergelijk deze Wijsolar zonneboiler in juli 2024 met andere opties als een warmtepomp of zonneboiler. Het betreft namelijk een forse investering. Kijk daarom ook eens naar producten van 12-Zonneboiler, Hudge en TWL Technology


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!