Zonneboiler Wolf

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Zoek jij een besparende zonneboiler van het merk Wolf? Middels onze website lees je bruikbare informatie over het aanbod van Wolf. Een duurzame manier om warm water te genereren, focus op CO-2 beperking, en flink minder betalen voor energie met de duurzame subsidie-potjes. Een model dat veel geplaatst wordt is de Zonne-energiesysteem SEM-2 300 & 2xF3-1 met een geschatte Jaaropbrengst[kWh] van 1.639 en een tegemoetkoming van liefst €1.115.

  • De zonneboiler van Wolf is een investering met respect voor het milieu.
  • Warm tapwater met behulp van de zon.
  • innovatieve CO-2 vermindering in mei 2024.
  • Verleidelijke terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieZonneboiler
MerkWolf
Populair typeZonne-energiesysteem SEM-2 300 & 2xF3-1
Jaaropbrengst1.639 kWh
Subsidie €1.115
Gemiddelde besparing17%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Wolf zonneboiler kopen?

Vandaag nog een zonneboiler van Wolf kopen? Deze fabrikant hanteert een breed scala aan oplossingen voor elk budget. Probeer uit te vinden welk type handig is voor uw warm water gebruik. Wellicht is dit de Zonne-energiesysteem SEM-2 300 & 2xF3-1 met een geschatte jaaropbrengst [kWh] van 1.639. Echter, wellicht vraagt u meer kracht. Maak een afspraak bij een showroom, om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Beschrijf uw woning en type dak.
  3. Wat is het gewenste resultaat (cv ketel met zonneboiler)?
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Zoek een professionele Wolf installateur.
  6. De monteur zal de zonneboiler installeren, doe meteen de subsidieaanvraag.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn zonneboiler-systeem?

Wil je meer weten over de hoogte van de subsidie voor deze zonneboiler in mei 2024? Het merk Wolf verkoopt meerdere types met een subsidie. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type Zonne-energiesysteem SEM-2 300 & 2xF3-1 met een mooie subsidie van €1.115 aanschaffen. In het kader daarvan hanteren ze wel verschillende bepalingen. Op de website van het RVO (rvo.nl) vind je uitgebreide info. Een erkende zonneboiler installateur kan je hier meer over vertellen. Vraag direct meer info op bij een installateur in Noordwijkerhout, Zeist en Bunnik.

Zijn de Wolf zonneboilers erkend?

Deze zonnecollectoren en buffervaten worden veelvuldig geplaatst. Het is niet voor niets dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Hierop staan enkel gekwalificeerde fabrikanten. Belangrijk: vergelijk een Wolf zonneboiler in mei 2024 met andere merken. Deze investering moet je zorgvuldig doen. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Dijkman Energy Systems, 123-Kaminofen en Vaillant


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!