Zonneboiler ZBPro

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Investeren in een duurzame zonneboiler van het merk ZBPro? Dankzij onze tool vind je nuttige informatie over de boilers van ZBPro. Een investering voor de toekomst, focus op CO-2 beperking, en flink minder betalen voor energie met behulp van de duurzame subsidie-potjes. Een veel verkocht model is de ZP150tfp met een geschatte Jaaropbrengst[kWh] van 750 en een maximale subsidie van €510.

  • De zonneboiler van ZBPro is een duurzame investering.
  • Voldoende warm water op een efficiënte manier.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in juli 2024.
  • Voordelige terugverdientijd door gebruik te maken van de ISDE.
CategorieZonneboiler
MerkZBPro
Populair modelZP150tfp
Jaaropbrengst750 kWh
Subsidie €510
Gemiddelde besparing11,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


ZBPro zonneboiler kopen?

Direct een zonneboiler van ZBPro kopen? Deze leverancier verkoopt een breed scala aan oplossingen voor elk budget. Vraag bij uw monteur welke installatie past bij uw warm water gebruik. Dat kan zijn de ZP150tfp met een gemiddelde jaaropbrengst [kWh] van 750. Echter, mogelijk zoekt u meer vermogen. Zoek eens een showroom in de buurt, om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Geef aan wat voor type woning plus dak u heeft.
  3. Wat wilt u precies bereiken (cv zonneboiler)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Ga in zee met een erkende ZBPro installateur.
  6. De zonneboiler zal z.s.m. worden geïnstalleerd, u kunt nu ook de subsidieaanvraag doen.

Krijg ik subsidie voor mijn zonneboiler-systeem?

Ook geïnteresseerd in de subsidiemogelijkheden voor een zonneboiler in juli 2024? De fabrikant ZBPro heeft een aantal subsidie-modellen in het assortiment. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je bijvoorbeeld het type ZP150tfp met een mooie subsidie van €510 laten plaatsen. In het kader daarvan moet je wel voldoen aan een aantal condities. Op de website www.rvo.nl lees je hier meer over. De zonneboiler installateur kent de regels vaak ook. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Strijen, Terneuzen en Westervoort.

Zijn deze ZBPro zonneboilers goedgekeurd?

Deze zonnecollectoren en buffervaten worden veelvuldig geplaatst. Dat kan de reden zijn dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Daarbij horen enkel gekwalificeerde fabrikanten. Belangrijk: vergelijk een ZBPro zonneboiler in juli 2024 met andere type warmtebronnen. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Burg Spitzentechnologie, S-Power en Brink Climate Systems


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!