Zonneboiler PLEION

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Meer weten over een duurzame zonneboiler van PLEION? Middels onze vergelijker vind je uitgebreide info over de boilers van PLEION. Een investering voor de toekomst, focus op CO-2 beperking, en een energierekening die omlaag kan via de mogelijke RVO subsidie. Een populair type is de ECO COMPACT ECLIPSE 2 – 200 – 1 ECLIPSE met een mooie Jaaropbrengst[kWh] van 699 en een maximale subsidie van €475.

  • De zonneboiler van PLEION een een investering voor de toekomst.
  • Water om te douchen, wassen en koken op een efficiënte manier.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in december 2023.
  • Een snelle terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieZonneboiler
MerkPLEION
Populair modelECO COMPACT ECLIPSE 2 – 200 – 1 ECLIPSE
Jaaropbrengst699 kWh
Subsidie €475
Gemiddelde besparing11%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


PLEION zonneboiler kopen?

Wil jij een zonneboiler van PLEION kopen? Deze aanbieder levert een perfect productaanbod voor verschilende gebruikerstypes. Achterhaal bij de leverancier welk product handig is voor uw type dak. Wellicht is dit de ECO COMPACT ECLIPSE 2 – 200 – 1 ECLIPSE met een mooie jaaropbrengst [kWh] van 699. Echter, mogelijk bent u op zoek naar meer opties? Zoek eens een showroom in de buurt, om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Verstrek uw contactgegevens.
  2. Omschrijf de status van uw huis + dak.
  3. Wat is het gewenste resultaat (cv ketel met zonneboiler)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Vergelijk en vind een goede PLEION installateur.
  6. De monteur zal de zonneboiler installeren, regel meteen de subsidie!

Wat is de huidige subsidie op deze zonneboiler-systemen?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de huidige subsidieregeling voor een zonneboiler in december 2023? De aanbieder PLEION verkoopt meerdere types met een subsidie. Door gebruik te maken van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als ECO COMPACT ECLIPSE 2 – 200 – 1 ECLIPSE met een royale subsidie van €475 bestellen. Daarvoor stelt het RVO wel een aantal richtlijnen. Op de website www.rvo.nl kan je er alles over lezen. Een lokale zonneboiler installateur kan je hier meer over vertellen. Kom vandaag nog in contact met een installateur in Bloemendaal, Vlieland en Asten.

Zijn deze PLEION zonneboilers wel goed?

Deze zonnecollectoren en buffervaten staan goed bekend. Daarom is het ook zo dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Hieronder vallen louter gekwalificeerde leveranciers. Vergelijk ook altijd een PLEION zonneboiler in december 2023 met andere duurzame investeringen. Het is namelijk geen kleine uitgave. Merken met een soortgelijk aanbod zijn Ravensberger, Solarico-Euroterm en ReHeat


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!