Zonneboiler Ravensberger

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Zoek jij een milieuvriendelijke zonneboiler van het merk Ravensberger? Via de zonneboiler-vergelijker ontdek je uitgebreide info over het aanbod van Ravensberger. Een investering voor de toekomst, significant minder CO2-uitstoot, en ook nog eens een lagere energienota met behulp van de royale subsidieregeling. Een model dat veel geplaatst wordt is de Zeus CPC 23 + CPC 21 + 800l met een forse Jaaropbrengst[kWh] van 2.904 en een interessante subsidie van €1.975.

  • De zonneboiler van Ravensberger is een uitstekende investering.
  • Voldoende warm water op een efficiënte manier.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in december 2023.
  • Een snelle terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategorieZonneboiler
MerkRavensberger
Populair modelZeus CPC 23 + CPC 21 + 800l
Jaaropbrengst2.904 kWh
Subsidie €1.975
Gemiddelde besparing10,5%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Ravensberger zonneboiler kopen?

Gemakkelijk en snel zo’n zonneboiler van Ravensberger kopen? Deze producent levert een perfect productaanbod in verschillende prijsklassen. Vergelijk de modellen om te bekijken welke installatie past bij uw type dak. Misschien kunt u aan de slag met de Zeus CPC 23 + CPC 21 + 800l met een interessante jaaropbrengst [kWh] van 2.904. Echter, misschien bent u op zoek naar meer opties? Ga gerust langs een showroom, om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Specificeer uw woning en ruimte op het dak.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (cv ketel met zonneboiler)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Vergelijk en vind een goede Ravensberger installateur.
  6. De zonneboiler wordt gemonteerd, en u begint met besparen.

Zit er subsidie op deze zonneboiler-systemen?

Benieuwd naar de subsidie december 2023 voor zonneboiler als deze in december 2023? De fabrikant Ravensberger heeft meerdere types waar subsidies op zit. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) mag jij het speciale product Zeus CPC 23 + CPC 21 + 800l met een maximale subsidie van €1.975 laten installeren. Wil je dit aanvragen? Dan moet je wel voldoen aan een aantal condities. Op RVO.nl kan je daar meer over lezen. De plaatselijke zonneboiler installateur kan je hier meer over vertellen. Bijvoorbeeld in de regio Blaricum, Tytsjerksteradiel en Alphen-Chaam.

Zijn de Ravensberger zonneboilers wel goed?

Deze zonnecollectoren en buffervaten staan goed bekend. Dat kan de reden zijn dat ze door het RVO zijn goedgekeurd. Daarbij horen exclusief gecontroleerde fabrikanten. Niet vergeten, vergelijk de Ravensberger zonneboiler in december 2023 met concurrerende merken. Het betreft namelijk een forse investering. Merken in hetzelfde segment zijn Solarico-Euroterm, ReHeat en Kingspan


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!