Zonneboiler Zizon

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Behoefte aan een duurzame zonneboiler van de leverancier Zizon? Dankzij deze pagina lees je uitgebreide info over het merk Zizon. Een milieuvriendelijke verwarmingsbron, significant minder CO2-uitstoot, en flink minder betalen voor energie via de duurzame subsidie-potjes. Een uitstekend model is de ZiZon VLP-Blue 1-150L met een interessante Jaaropbrengst[kWh] van 1.063 en een subsidiebedrag dat oploopt tot €723.

  • De zonneboiler van Zizon is een investering met respect voor het milieu.
  • Warm water genereren op een innovatieve manier.
  • Minder CO-2 uitstoot dan gas in september 2023.
  • Verleidelijke terugverdientijd na gebruiken van ISDE tegemoetkoming.
CategorieZonneboiler
MerkZizon
Populair modelZiZon VLP-Blue 1-150L
Jaaropbrengst1.063 kWh
Subsidie €723
Gemiddelde besparing19%

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Zizon zonneboiler kopen?

Meteen zo’n zonneboiler van Zizon kopen? De aanbieder heeft meerdere type producten voor iedere portemonnee. Probeer uit te vinden welk product toepasbaar is op uw voorkeuren. Wellicht is dit de ZiZon VLP-Blue 1-150L met een jaaropbrengst [kWh] van 1.063. Advies: mogelijk zoekt u meer capaciteit. Zoek eens een showroom in de buurt, om verschillende modellen in werking te zien.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Omschrijf uw woning en het dak.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (cv zonneboiler)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Ga voor een erkende Zizon installateur.
  6. De zonneboiler wordt geplaatst, het besparen kan beginnen!

Krijg ik subsidie voor mijn zonneboiler-systeem?

Meer weten over de huidige subsidieregeling voor een zonneboiler in september 2023? De fabrikant Zizon verkoopt een aantal modellen met subsidie. Op basis van de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan je een model als ZiZon VLP-Blue 1-150L met een interessante subsidie van €723 laten installeren. In het kader daarvan moet de aanvraag voldoen aan een aantal reglementen. Op de website van het RVO (rvo.nl) kan je er alles over lezen. Een lokale zonneboiler installateur kan je hierover ook adviseren. Bekijk welke installateurs er zijn in Utrecht, Noordenveld en Horst aan de Maas.

Zijn deze Zizon zonneboilers erkend?

Deze zonnecollectoren en buffervaten hebben een goede reputatie. Dit draagt bij aan het feit dat ze voorkomen op de lijst van de RVO. Hieronder vallen innovatieve en professionele leveranciers. Belangrijk: vergelijk een Zizon zonneboiler in september 2023 met andere modellen. Het is namelijk geen kleine uitgave. Concurrerende merken zijn Eco2All, Ecodome en Deyle.nl


Offerte aanvragen?

Een goedkope boiler voor thuis aanschaffen!