Zonneboiler Regio Drenthe

ZONNEBOILER VERGELIJKEN

Nieuwsgierig naar een zonneboiler in Drenthe? Door middel van een zonneboiler systeem genereer je warm water met behulp van de zon. Je bespaart pakweg de helft op je energieverbruik voor warm water. Deze duurzame installatie kent twee delen: de zonnecollector (vacuümbuis of vlakke plaat)en een warm-water voorraad buffersysteem. Geholpen door onze website ontdek jij omvangrijke adviezen aangaande een zonneboiler kopen in Drenthe.

zonneboiler systeem installeren in drenthe

  • Een zonneboiler is een slimme manier om water te verwarmen met behulp van warmte van de zon.
  • Reken op gemiddelde kosten van €4500.
  • Een subsidie bedraagt al gauw €1050.
  • Een doorsnee huishouden in Drenthe stookt 1280 M3 gas. Met een zonneboiler kan dit verbruik worden geminderd met 16%. Dit houdt in een potentiële besparing tot wel €120 per jaar.

Een zonneboiler installateur in Drenthe vergelijken

Het leeuwendeel van de jaarlijkse energiekosten is puur gasverbruik. Ten behoeve van verwarming en voor warm water uit de kraan. Wil jij ook besparen met een goedkope zonneboiler? Voorkom een kater achteraf, en maak een keuze voor een vakbekwame zonneboiler installateur in Drenthe! Met behulp van zonneboilerrevolutie.nl check je simpel en snel een competente installateur die actief is in jouw plaats. Ook kun je info verkrijgen via het Energieloket in de gemeente Drenthe. Of probeer de website kvinl.nl voor een database met geschikte installateurs in je omgeving. Bijgaand bekijk je belangrijke zaken.

  • Vraag bij meer dan 1 installateur een offerte op. Zo heb je in ieder geval een idee van de prijzen.
  • Neem niet alleen prijs mee in je overweging. Een goede zonneboiler wordt geacht om 20 jaar mee te gaan.
  • Houd ook rekening met klantervaringen en certificering. Zoals bijv. Zonnekeur, KviNL, Stichting Garantiefonds Zonne-Energie, Solar Keymark, VCA.

Prijzen vergelijken

De beste zonneboiler aanbiedingen inclusief installatie?


Bekijk installateurs in: Aa en Hunze, Assen, Bedum, Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Ooststellingwerf, Tynaarlo, Westerveld.